GR8 KIDS – A VIDÁM ÉS JÓKEDVŰ GYEREKEKÉRT!

2019-ben a B-EPIC egy újabb termékkel lepte meg az állandóan bővülő vevőit! A gyermekek speciális igényeire fejlesztett GR8 KIDS italpor lett elérhető, a hatása és összetétele világszerte levette a szülőket a lábukról!

NINCS SZÜLŐ A VILÁGON, AKI A GYERMEKEINEK NE A LEGJOBBAT AKARNÁ ÉS A GYERMEKE JÖVŐJÉÉRT NE TENNE MEG MINDENT!

 

0 cukor, 0 kalória, 100% természetes összetevők!

Biológiailag hasznos vitaminokkal töltve!

Két ízletes gyümölcsös íz!

A gyümölcsök és a zöldségek egészségi előnyei a cukor nélkül! A nulla cukor, a nulla kalória és a tápanyagokkal ellátott, kényelmes, egyenes szájú csomagolásban, 100% -ban természetes GR8 KIDS tökéletesen kiegészíthető napi adagként, egészséges snackként vagy mikró táplálékként.

A GR8 KIDS egy táplálkozási erőmű a szív, az agy és az izomzat számára! Minden bot csomag 4,5 adag növényi eredetű vitaminokat tartalmaz friss, teljes étel gyümölcsökből és zöldségekből. Mindemellett minden adagot ásványi anyagokkal és kókuszvízporral erősítenek a hidratáláshoz. A GR8 KIDS két teljesítményű ízű: Fruity Blast és Rockin ‘Raspberry. Ízléses és természetes, biológiailag hozzáférhető mikró-tápanyagokkal kitöltve, ez a végső szuper-étel minden korosztály számára! Biztosak vagyunk, hogy Te és a gyerekeid is szeretni fogjátok, ezt a 30 napra elosztható italt!

Nagy és kicsi gyerekeknek,  minden korosztálynak!

A GR8 KIDS a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a gyümölcsök és zöldségek fogyasztásának!

Több komponensű természetes élelmiszer-keverék, amely biztosítja a gyermekek testi, szellemi egészséges és gyors fejlődését. Úgy tervezték, hogy a gyerekek energikusabb, okosabb, boldogabb és természetesen egészségesebbek legyenek!

 

 

 

A GR8 KIDS természetes növényi összetevőket tartalmaz, amelyek biztosítják az optimális fizikai fejlődést, a test sejt szintű táplálását, beleértve az agysejteket is! a GR8 KIDS “célja”, hogy a gyermek soha ne betegedjen meg és egészségesen fejlődjön!

 

 

 

A vitamin-komplex növeli az immunitást, segíti a kognitív képességeket, az összpontosítást, az intelligencia fejlődését, javítja az alvás minőségét, csökkenti a hiperaktivitást, javítja a gyermek hangulatát!

 

ENERGIA!   JÓ HANGULAT!   FEJLETT ELME!   JÓ ALVÁS! EGÉSZSÉGES ÉTVÁGY!   JÓ EGÉSZSÉG!

A GR8 KIDS-nek minden családban helye van!

A gyerekek, akik örömmel tanulnak, nem hiányoznak az iskolából, az adott feladatokat könnyebben megértik, jobban megjegyzik, jobban tanulnak mint a társaik, nem fáradékonyak, nem idegesek, nem “stresszelnek”, eredményesek a tanulásban és a sportban is!

 

 

Egy GR8 KIDS csomagban , 30 db, egyenként, 93 grammos tasak van. Napi adag: 1 tasakot másfél liter vízben kell feloldani. Nagyon fiatal kortól lehet fogyasztani. Kellemes íze van! 

A GR8 KIDS hatásai!

Gyors agy fejlődés, a kognitív képességek javulása, fokozott koncentráció és figyelem, a hiperaktivitás korrekciója, memória fejlesztés, született (nem specifikus) és adaptív (specifikus) immunitás erősítése, a gyermekek mentális egészségének fenntartása, az alvás javítása, energia szint támogatás.

 

 

Ha felkeltettem az érdeklődésed, vagy csak többet szeretnél tudni a B-EPIC cégről és termékekről, akkor keress bátran az elérhetőségeimen!

 

Vagy hagyj üzenetet messenger-en a Facebook oldalamon!

 

A B-EPIK termékei nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására szolgálnak. A B-EPIC termékei nem gyógyszerek, hanem táplálék-kiegészítők!

Facebook oldal bővitmény.