A GAZDAGOK SZOKÁSAI.

“A szegény emberek elköltik a pénzüket és a maradékot félreteszik! A Gazdag ember félreteszi a pénzét és a maradékot elkölti!”

AZ ÖNERŐBŐL MILLIOMOSSÁ VÁLT EMBEREK SZOKÁSAI, AMI NÉLKÜL NEM VÁLTAK VOLNA AZZÁ, AMIVÉ LETTEK!

1. Követni az eseményeket folyamatosan.

 

 Bill Gates egy lelkes olvasó. 
Bill Gates Alapítvány

A gazdagok inkább képzik magukat, mint szórakoznának . Ahogy Corley írja: “A gazdagok nyolcvannyolc százaléka minden nap harminc percet fordít az önképzésre – önfejlesztésre. A legtöbb nem “szórakoztató” könyvet olvasnak. A gazdagok megértették, hogy a folyamatos tanulás, önfejlesztés – önképzés biztosítja a naprakész felkészültséget!

Corley úgy találta, hogy a gazdag emberek általában háromféle könyvet olvasnak: a sikeres emberek életrajzát, az önfejlesztő és a személyes fejlődést elősegítő írásokat és történelmet

“A mindennapi szokások diktálják, mennyire sikeresek vagy sikertelenek lesznek az emberek az életben”

2. Életük korai szakaszában megtakarítási célokat hoztak létre!

1. Életük korai életében megtakarítási célokat hoznak létre

A pénz megtakarításától gazdagodó, önerőből milliomossá válók 94%-a megtakarította a nettó jövedelmének vagy nettó bevételének legalább 20% -át. Ők ezt a korai takarékosságot követték sokáig, mielőtt összegyűjtötték a millióikat.

Az első fizetésképtelenné válás ösztönözheti a megtakarítási szokásait, hogy megmentsen valamit 10%, vagy 5%, vagy akár csak 1% megtakarításával. A lényeg az, hogy megtakarítási célt tűzzünk ki és azt valósítsuk meg. Ez megteremti a megtakarítási szokást. A végső cél, ha önerőből milliomossá szeretnél válni, akkor legalább 20% -os vagy ettől több megtakarítást kell eszközölni és óvatosan befektetni a megtakarításokat. Az együttes ereje révén a megtakarítások és a beruházások idővel növekedni fognak.

3. A rendszeres testedzés.

“A gazdagok 70% -a naponta 30 percet vagy több időt tölt rendszeres testedzéssel” Ez lehet bármilyen szívet és lelket erősítő mozgás, például futást, kocogást, sétát vagy kerékpározást. Ez nem csak a szívnek, hanem a testnek is jó, de jó az agy számára is.  Az idegsejtek (agysejtek) növekedése az agyban, az gyakorlatilag a glükóztermeléstől is függ, a glükóz pedig az agyi üzemanyag, minél több üzemanyagot táplál az agyad, annál inkább nő az intelligencia szint.

4. Keresik a sikeres emberek társaságát.

3. Lógnak más sikeres emberekkel.

Ha csak annyira leszel sikeres, mint azok, akikkel gyakran összejössz,  akkor is pozitívan fogsz változni! A gazdagok mindig olyan emberek társaságát keresik akik optimisták, lelkes személyek és általános pozitív mentális adottságokkal rendelkeznek. Ne feledd! A Te jövedelmed az 5 legjobb barátod átlag jövedelme lesz!

Ugyan ilyen fontos, hogy elkerüljük a negatív embereket és a figyelmen kívül hagyjuk a pusztító, negatív kritikát, ami elzárja a siker útját.

5. Megvalósítják saját álmaikat és a céljaikat.

4. Folytatják saját céljaikat.

Spanx alapítója és önerőből lett milliárdos.

Sara Blakely. Paul Morigi / Getty

A saját álmaid és céljaid megvalósítása a legnagyobb hosszú távú boldogságot hozza és a vagyonod legnagyobb felhalmozódását eredményezi!

Míg túl sok ember, valaki másnak az álmát valósítja meg – ez hiba! Például a szüleik gazdagok és ők határozzák meg a saját céljaikat, és könyörtelenül és szenvedélyesen a gyerekekkel folytatják azok megvalósítását. A saját álmaid és céljaid megvalósításánál a szenvedély remek szórakozást nyújt. A szenvedély megadja az energiát, a kitartást és a fókuszt, amely a kudarcok, hibák és elutasítás leküzdéséhez szükséges és pozitívan irányba fordít!

6. Korán kelnek.

5. Korán kelni.

Az önerőből milliomosokká válók közel 50% -a legalább három órával korábban kel, mint ahogy a munkát tényleg elkezdené.

Ez a stratégia segít elkerülni a napi stressz  és a foglalkozási ártalmak okozta kellemetlenségeket. Például egy túl hosszú és fárasztó megbeszéléseket vagy a beteg gyermekének iskolába való elvitelét, vagy a közlekedési dugók elviselését. Nem aggódnak, hogy elkésnek a munkából!

A környezeti zavarok pszichológiai hatást fejtenek ki, hatnak a tudatunkra, és végső soron azt a hitet adják, hogy nem mi irányítjuk a saját életünket. De a jó megoldás a reggel ötkor kelni, hogy kezeljük a legfontosabb három dolgot, amit aznap meg akar valósítani, lehetővé teszi, hogy visszanyerje az életének az irányítását, és bizalommal tölti el, hogy tényleg maga irányítja az életét.

7. Több jövedelemforrással rendelkeznek.

Az önerőből lett milliomosok nem támaszkodnak egyetlen jövedelemforrásra. Nagy figyelmet fordítanak a “több lábon” állásra. Az önerőből milliomossá váló emberek hatvanöt százaléka legalább három bevételi forrással rendelkezett az előtt, hogy az első millió dollárt megszerezték volna.

Példák a bevételi forrásokra: ingatlan bérleti díjak, tőzsdei befektetések és részleges tulajdonlás egy társasházban vagy épület-együttesben.

8. Találkoznak mentorokkal.

7. Találkoznak mentorokkal.

A mentor segítségével felgyorsíthatják a gazdaggá válás folyamatát!

A sikeres mentorok nem csak annyit tesznek, hogy pozitív hatással vannak az életre. Rendszeresen és aktívan részt vesznek a sikereik alakításában, megtanítva, hogy mit tegyek, és mit ne tegyenek. Megosztják velük értékes élettapasztalataikat, amit saját mentorainktól tanultak, vagy a kemény életútjukon tapasztaltak.

9. Pozitívan gondolkoznak.

A hosszú távú sikert csak akkor lehet elérni, ha pozitív gondolatok foglalkoztatnak! A legtöbb ember, ha hallgatod negatív gondolkodású, te magad is csak akkor veszed észre, hogy mennyi negatív gondolatod van ha tudatosan kontroll alatt tartod a gondolataidat. A pozitív gondolkodás életformává kell, hogy váljon.

10. Nem követik a tömegeket.

Nagy a vágy arra, hogy bele szürküljünk a többi ember egyhangúságába és kövessük a többséget azért, hogy a társadalomhoz alkalmazkodjunk és a többség részévé váljunk, ezzel elérve, hogy többség elfogadjon. De nem szabad elfelejteni, hogy ez a mentalitás ahhoz segít hozzá. olyanok legyünk mint azok az emberek, amelyiknek zöme soha nem ér el sikereket!

A sikeres emberek saját útjukat járják, saját szemléletük, gondolatviláguk és alkotó képességük van amely egyben a sikerhez vezető út és ehhez csatlakoztatnak hasonló gondolkodású embereket és hoznak létre saját aktív csoportot. Merj kilógni a sorból!

11. Segítenek másoknak, hogy ők is sikeresek legyenek.

11. Segítenek mások sikerének.

Segítséget nyújtani ahhoz, hogy mások is sikeres emberek legyenek, hogy elérjék céljaikat és álmaikat. Ez neked is segít a sikerben. Senki nem érhet el sikert a többi ember sikere nélkül . A legjobb módja, hogy létrehozol egy csapatot, akik segítenek más embereknek, hogy elérjék a sikert.

De ha nem akar segítséget nyújtani arra méltatlan emberek számára, akkor arra összpontosítson, hogy csak azoknak segítsen, akik sikeresek, optimisták, célorientáltak, pozitívak és felemelőek.

12. Napi 15-30 percet szentelnek a gondolkodásnak.

A gondolkodás a kulcsa a sikerüknek. A gazdagok hajlamosak gondolkodni elkülönülve, reggel, és legalább 15 percet minden napNaponta sok időt töltöttek el egyedül, és foglalkoznak ötleteikkel. A gondolati témák a karrierektől és pénzügyektől egészen az egészségig és a szeretetig terjednek. Olyan kérdéseket tesznek fel, mint például: mit tehetek azért, hogy több pénzt szerezzek, milyen jótékonysági célokban tudok segíteni és hogyan tudok adományokkal segíteni?

13. Visszajelzést kérnek.

A kritika félelme az oka, hogy nem kérünk visszajelzést másoktól. A visszajelzés azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy megtanuljuk, mi működik jól és mi az ami nem működik. A visszajelzések segítenek abban, hogy megértsük, ha jó úton vagyunk. A visszajelzés és a kritika, a jó és a rossz, a tanulás és a növekedés fontos része. A visszajelzés megadja azokat az információkat, amelyekre szükség lesz ahhoz, hogy sikeres legyél minden vállalkozásban és tudd, hogy milyen fejlesztéseket hajtsál végre!

Ennek a blogbejegyzésnek a forrása:

http://www.businessinsider.com/habits-of-self-made-millionaires-2016-3/#8-theyre-positive-8

Nézd meg ennek a weboldalnak a többi “menü” pontját is!

 Szeretnél többet tudni erről az üzlet lehetőségéről? Keress meg bármelyik elérhetőségemen!

Várom kérdéseidet, szívesen válaszolok!

https://danyibela.com/kapcsolat/

 

 

Facebook oldal bővitmény.