AZ ÉN TÖRTÉNETEM ÉS A B-EPIC.

 

 Üzlet és MLM!!

Danyi Béla vagyok, budapesti nyugdíjas. A B-EPIC Független Márka-képviselője.

Régóta kerestem azt a lehetőséget és azt a terméket, amire szükségem van és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! Szeretek emberekkel foglalkozni és olyan valamit adni az embereknek aminek örülnek és amitől jól érzik magukat! Amitől jobb és szebb lesz az életük! Tisztában voltam azzal, hogy az MLM és az Online Marketing Magyar országon nem az elfogadott tevékenységek közé tartozik, pedig ez egy ugyan olyan szakma, mint bármelyik másik! Nem voltam rest 60 évesen nekiállni és tanulni. Nem szégyelltem másoktól tanácsot, segítséget és könyveket kérni és időt nem sajnálva arra törekedni, hogy egy működő hálózatot hozzak létre! Most már tudom, hogy megérte, annak ellenére, hogy minden ismerősöm, vagy kinevetett, vagy óva intett, hogy ezt nem lehet megcsinálni! Kivéve azokat az ismerőseimet, akik hittek nekem és kipróbálták a B-EPIC valamelyik termékét és most már Ők is nyugodt szívvel ajánlják tovább!

 

 

Fő feladatomnak tartom, hogy minél több emberrel megismertessem a B-EPIC cég által biztosított AUTOMATA RENDSZERT. Az emberek többsége szeretne Online pénzt keresni, de nem tudja, hogy-hogy is kezdjen neki, nem tudja kitől kéne tanulni!. Ezt a két dolgot fogta meg nagyon jól a B-EPIC. Itt kapsz egy Automata Marketing rendszert INGYEN! A termékek nagyon egyediek! Elengedhetetlenek egy egészséges életmódot élő ember számára! A LÉNYEG? HOGY EBBEN A RENDSZERBEN NEM KELL ELADNOD! NEM KELL ZAKLATNOD AZ ISMERŐSEIDET A TERMÉKEKKEL! ITT NÁLAD FOGNAK JELENTKEZNI A MUNKATÁRSAK! Neked csak fogyasztanod kell a termékeket és mesélni mindenkinek a saját pozitív tapasztalataidat!  Mindenki környezetében sok olyan ember él, aki szeretné KIMAGASLÓAN JÓL ÉREZNI MAGÁT A BŐRÉBEN. Nekik segíts és te sem jársz rosszul!

 

TE IS LEGYÉL FITT FIATALOS, VIDÁM, ANYAGI GONDOKTÓL MENTES !

64 éves férfi létemre, nagy örömömre szolgál, hogy az B-EPIC termékek segítségével egészséges életmódot élhetek! A nyugdíjamat pedig egy másodlagos jövedelemmel egészíthetem ki! A szellemi frissesség karbantartásához nagyon jók a zöldségekből és gyümölcsökből gyógynövényekből és gyógygombákból különleges eljárással készült termékek. Az izomzatom pedig a tánctól rugalmasabb lett! A kedély állapotom és a teljesítő képességem sokkal jobb! Ami azért is fontos mert a 60 év feletti korosztályban táncolok és ehhez szükséges a jó kondíció!!! Ha elmegyek az ismerőseim közé, mindenki azt kérdi, hogy mit csinálok, hogy ilyen fiatalos tudtam maradni. Mindenkit szeretnék meggyőzni (NEM RÁBESZÉLNI!), hogy a B-EPIC egy fantasztikus lehetőség!

Bővebb céges leírás a B-EPIC  termékeiről :Kattints a képre!

A B-EPIK termékei nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak. A B-EPIC termékei nem gyógyszerek, hanem táplálék-kiegészítők!

Szeretnél többet tudni a B-EPIC cég által nyújtott lehetőségről? Keress meg bármelyik elérhetőségemen!

Várom kérdéseidet, szívesen válaszolok! Legyél a munkatársunk!

Facebook oldal bővitmény.